Vicenç Cebrià, nou alcalde de Vall-llobrega

El republicà ha estat elegit aquest migdia alcalde del municipi en compliment amb el pacte de govern amb ICV al consistori

Vicenç Cebrià ha estat escollit alcalde de Vall-llobrega aquest dijous al migdia en compliment amb el pacte de govern amb ICV en aquest consistori del Baix Empordà, el qual estipulava que l’alcaldia seria durant els tres primers anys de mandat per Rufino Guirado (ICV), i l’últim, seria per Cebrià (ERC).

Cebrià ha explicat que ‘agafo el relleu a l’alcaldia amb il·lusió i amb ganes de treballar pel poble. Són moments econòmicament complicats pels ajuntaments petits, però treballarem en equip i tirarem endavant per donar serveis i cobrir les necessitats dels habitants del municipi’.

El ja alcalde ha agraït la feina de l’alcalde sortint, Rufino Guirado (ICV), sobretot pel que fa al sanejament de deute que s’ha fet a l’ajuntament.

En aquest any que queda de mandat, ha dit Cebrià, 'tenim grans temes per tirar endavant, els quals ja hi tenim fil a l’agulla, com són el POUM, que està a l’espera del vistiplau d’Urbanisme aquest estiu, i el qual activarà projectes importants, com ara l’eixamplament del carrer de l’Estació'.

Guirado i Cebrià intercanvien únicament l'Alcaldia i la primera tinença d'Alcaldia, mentre que conserven les regidories que ja tenen. Cebrià manté les àrees de Brigada Municipal, Serveis Públics i Obra Pública.