Jordi Viñas, escollit cap de llista d’ERC a Salt per a les eleccions municipals

L’Assemblea local d’ERC a Salt ha escollit aquest dimarts al vespre Jordi Viñas i Xifra com a cap de llista per a les properes eleccions municipals.

Jordi Viñas de 41 anys, va néixer i viu a Salt, és llicenciat en Psicologia i logopeda, vinculat professionalment a l’àmbit de la Sanitat i l’Educació.

En l’acte de presentació, davant la militància i simpatitzants, Jordi Viñas ha assenyalat que vol portar a l'Ajuntament l'estil de fer les coses ben fetes, amb responsabilitat, dedicació i honestedat. També ha remarcat que el programa electoral serà fruit de la participació de molta gent, i tindrà en compte, per sobre de tot, els ciutadans, un programa que serveixi i prioritzi a les persones.

Ha destacat també la importància de que ERC sigui forta a Salt i arreu perquè “essent forts a Salt podrem garantir des del nostre poble ple suport al procés endegat al nostre país. Un nou País es construeix poble a poble i la força dels pobles es bàsica per la seva construcció”.

Viñas serà presentat a Salt el dia 3 de Setembre en un acte que comptarà amb la presencia del president d’ERC Oriol Junqueras.