ERC Palamós presenta la nova executiva local

Xavi Lloberas ha estat escollit nou president local i ha remarcat que els objectius del nou equip són l’obertura del partit, treballar per les eleccions municipals i la contribució a la construcció d’un nou país

L’assemblea local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Palamós ha escollit aquest divendres al vespre la nova executiva local, que presidirà el palamosí Xavi Lloberas.

A més de la presidència, els altres càrrecs de l’executiva són: Maria Puig, secretaria d’organització; Marta Creixell, secretaria de finances; Marçal Gallego, secretaria d’Imatge i Comunicació; Tània Viñolas, secretaria de la Dona; Mercè Frigola, secretaria de Política Municipal; Lluís Puig, secretaria de Política Social i Alain Solés, secretaria de Campanyes i Activitats.

La nova executiva es presenta amb un programa que, sense menystenir els altres eixos, vol reforçar especialment l’eix municipalista, atès que és la seva principal raó de ser. El programa del nou equip es basa en 3 eixos principals:

Obertura del partit: ERC Palamós i Sant Joan vol recuperar el seu espai en la política municipal i treballar conjuntament amb les entitats del poble. Construir un Palamós millor entre tots és possible.
Palamós amb valors republicans: Amb les eleccions municipals a l’horitzó ERC Palamós i Sant Joan treballarà per recuperar i augmentar la representació en el consistori municipal i esdevenir la peça clau en la confecció del nou govern municipal.

Construcció d’un nou país. Finalment, l’escenari polític actual a nivell nacional demana determinació i valentia. ERC Palamós confia en la força del municipalisme i la societat civil per contribuir en la construcció del nou país, més social, més just i més democràtic.

El president de la secció local, Xavi Lloberas ha explicat que ‘avui ERC Palamós i Sant Joan inicia una nova etapa. Hem aconseguit crear un equip fort i cohesionat amb ganes de treballar per Palamós i pels palamosins. El municipi és la nostra prioritat, i animem a tots els palamosins a sumar-se al nostre projecte per, entre tots, fer un Palamós millor’.

Després de l’assemblea de renovació de l’executiva s’ha fet un acte de presentació obert a simpatitzants, amics i a la ciutadania en general. A l’acte hi ha assistit el diputat provincial, Lluís Sais, el president Comarcal del Baix Empordà, Jordi Vilà i el president de la Federació Regional d’ERC de Girona, Josep Maria Rufí, que han volgut manifestar el suport a la nova executiva.