Pere Esteve, nou alcalde de Regencós

El republicà ha estat elegit aquest dimarts al vespre alcalde del municipi en compliment amb el pacte de govern amb CiU

Pere Esteve ha estat escollit alcalde de Regencós aquest dimarts al vespre en compliment amb el pacte de govern amb CiU en aquest consistori del Baix Empordà, el qual estipulava que l’alcaldia seria durant els tres primers anys de mandat per Josep Fontanilles (CiU), i l’últim, seria per Pere Esteve (ERC).

Pere Esteve és responsable d’una empresa de lloguer i venda del sector audiovisual. Té 42 anys. És regidor d’ERC a l’ajuntament de Regencós des de fa 6 anys.

Pere Esteve ha explicat que ‘estic molt il·lusionat de ser alcalde del poble on he viscut sempre. Són moments econòmicament complicats pels ajuntaments, que no podem fer inversions ni tirar endavant grans projectes, però ens centrarem en la gestió, en el dia a dia dels habitants del nostre poble’. El ja alcalde ha dit que ‘volem centrar-nos en el control de les parcel·les forestals del nostre terme municipal, ja que ve l’estiu i hem de minimitzar al màxim els riscos de què es declarin incendis forestals’.

El ja alcalde ha agraït la feina de l’alcalde sortint, Josep Fontanilles (CiU), i ha dit que ‘han estat 3 anys d’un gran treball en equip, i que estic segur que l’any de mandat que queda, ho continuarà essent’. ‘Seguirem amb els projectes oberts amb l’equip de govern’.

En aquest any que queda de mandat, ha dit Pere Esteve, volem centrar-nos també en altres temes com potenciar el reciclatge al municipi, intentar millorar el servei telefònic del municipi, una històrica reivindicació, i una obra que tenim moltes ganes de fer, si s’activés el PUOSC és la reforma de la plaça major. ‘Som respectuosos amb el medi ambient. Volem portar el nostre granet de sorra per la millora del benestar social, l’educació, la sanitat i per fomentar el treball de les empreses i treballadors pròxims al municipi. Lluitarem sempre per les tradicions culturals catalanes, per la música tradicional, perquè sigui forta durant les pròximes generacions. Farem tot el que estigui dins de les nostres possibilitats perquè es pugui dur a terme la consulta el pròxim novembre’