Joan Plana, cap de llista d’ERC a Roses per a les municipals de 2015

L’assemblea local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Roses ha escollit aquest dissabte a la tarda Joan Plana com a alcaldable d’ERC per a les eleccions municipals de 2015. Plana és historiador i comunicador i ha col·laborat en projectes de cooperació i intercanvi cultural a El Salvador i el Marroc. Des del setembre del 2013 presideix la secció local d’ERC Roses.

L’objectiu del nou cap de llista és “construir una candidatura prou amplia des del punt de vista programàtic, ideològic i humà per a poder arribar a una part majoritària de la població de Roses. Hem de ser el referent progressista i catalanista a Roses d’ara en endavant”. En aquest sentit, ha remarcat la seva voluntat de sumar sensibilitats i persones diverses. Ha assegurat també, que la feina feta per la secció local al llarg dels últims anys ha permès tenir un grup molt divers i preparat en tots els àmbits i s’ha mostrat convençut que ERC concorrerà a les eleccions amb un programa complet i una candidatura preparada per assumir qualsevol responsabilitat.

Plana ha avançat també que des de totes les diferents àrees s’estan preparant projectes transformadors i innovadors. “No volem gestionar el dia a dia de l’ajuntament durant quatre anys, volem transformar i millorar la nostra ciutat, i no ens fa cap por dir-ho clarament”. Així mateix, ha assegurat que per dissenyar el projecte estan en contacte amb les entitats i associacions del municipi.

La presentació pública de la candidatura, tindrà lloc després de l’estiu, en una data encara per determinar.