Xavier Xarbau, escollit cap de llista d’ERC a Maçanet de la Selva

La secció local de Maçanet de la Selva ha escollit Xavier Xarbau alcaldable d’ERC per a les eleccions municipals de l’any vinent.

Xarbau és alhora president de la Secció local. Té 35 anys. Aquesta serà la primera vegada que ERC es presenta amb la marca ERC al municipi. L’objectiu de Xarbau és construir un projecte renovat i una nova manera de fer política al municipi. Cal ‘una renovació de les maneres de fer i la necessitat de construir un projecte renovat pel poble’. ‘El nostre és un projecte transversal i integrador, on hi té cabuda i és obert a tothom’. ‘Volem construir una alternativa capaç de plantejar bé els problemes i plantejar solucions i volem regenerar la política municipal de Maçanet’. ‘La transparència és un valor clau i molt necessari’.

El pla de treball de cara a les municipals és ‘explicar el nostre projecte als habitants de Maçanet de la Selva, sumar totes aquelles persones que vulguin participar en la construcció del Maçanet del futur, donar suport i recollir les necessitats, inquietuds i propostes de les persones, associacions i empreses, així com treballar i fer propostes realistes en cada àmbit i sector’.

L’acte de presentació es farà el proper divendres, 13 de juny, a dos quarts de 9 del vespre a La Societat de Maçanet de la Selva.