Presentació del llibre 'Marta Rovira, cada dia més a prop' a Girona

'Marta Rovira, cada dia més a prop' és el títol del llibre que ha escrit Eva Piquer sobre la secretària general d'Esquerra Republicana de Catalunya, Marta Rovira. Un llibre que ens dóna a conèixer la Marta Rovira més propera. Un recull d'anècdotes personals que mostren la dirigent republicana més propera.
El relat dibuixa, a través de curts capítols, com és 'una política en construcció en un país en construcció'. També explica com treballa intensament per aconseguir que es pugui celebrar la consulta i com va negociar els acords amb CiU el 2012. Rovira va agrair les bones paraules de tothom va explicar que vol avançar i aconseguir construir un país nou, més just i millor pel futur dels nostres fills.
Aquest dilluns s'ha presentat el llibre a la Casa de Cultura de Girona, amb l'alcaldable d'ERC per Girona, Maria Mercè Roca, el geògraf i exdiputat del PSC al Parlament, José Antonio Donaire, l'autora del llibre, Eva Piquer, i la protagonista, Marta Rovira. Hi han assistit un centenar de persones.

Presentació del llibre 'Marta Rovira, cada dia més a prop' a Girona

'Marta Rovira, cada dia més a prop' és el llibre que ha escrit Eva Piquer sobre la secretària general d'Esquerra Republicana de Catalunya. Un llibre que ens dóna a conèixer la Marta Rovira més propera. Un recull d'anècdotes personals que mostren la dirigent republicana més propera. El relat dibuixa, a través de curts capítols, com és 'una política en construcció per un país en construcció'. També explica com treballa intensament per aconseguir que es pugui celebrar la consulta i com va negociar els acords amb CiU el 2012.
Aquest dilluns s'ha presentat el llibre a la Casa de Cultura de Girona, amb l'alcaldable d'ERC per Girona, Maria Mercè Roca, el geògraf i exdiputat del PSC al Parlament, José Antonio Donaire, l'autora del llibre, Eva Piquer, i la protagonista, Marta Rovira.
Hi han assistit un centenar de persones. - See more at: http://locals.esquerra.cat/fedgirona/article/21158/presentacio-del-llibre-marta-rovira-cada-dia-mes-a-prop-a-girona#sthash.LCCOF0Dt.dpuf