David Mascort, nou president de la Federació Regional d’Esquerra de Girona

El Congrés s’ha celebrat aquest dissabte, i la candidatura, encapçalada per l’alcalde de Vilablareix, ha obtingut el suport del 95 % dels militants

Tal i com marquen els estatuts, la Federació Regional d’Esquerra de Girona ha celebrat aquest dissabte al matí, a la Coma-Cros de Salt, el Congrés Regional per a l’elecció de la presidència a la demarcació de Girona, que té lloc cada 4 anys.

L’única candidatura presentada ha estat l’encapçalada per David Mascort, alcalde de Vilablareix i diputat provincial. Ha obtingut el suport del 95 % dels militants que hi ha assistit.

Mascort ha destacat que ‘la nostra proposta neix de la base de la participació, entesa com a eina per a la consecució dels nostres objectius polítics però també com a finalitat en ella mateixa. Volem fomentar la implicació i la participació de tothom per tal de desenvolupar el nostre projecte a les comarques gironines.

A més a més, ha ressaltat que ‘hem de convertir ERC en la principal eina que tingui la ciutadania per aconseguir un nou país, més just, més net i on tothom tingui les mateixes oportunitats. Per fer-ho, cal reforçar el paper dels militants, simpatitzants, amics i de l’entorn d’ERC i convertir el nostre partit en el referent del diàleg, la participació activa i la coparticipació en les decisions i en l’organització del partit’.



Composició de la permanent regional


Presidència Regional David Mascort


Vicepresidència d’Organització David Vila

Administració i finances David Grau

Partit en Xarxa i Imatge i Com. Àlex Barceló

Campanyes Tet Rodríguez


Vicepresidència de Coordinació Interna Sergi Sabrià

Política parlamentària Teresa Jordà

Suport i coordinació càrrecs electes Salvador Ros

Dona Eulàlia Massana



Vicepresidència política municipal i acció política Josep Vidal

Grans ciutats Macià Serra

Ciutats Territori sud Jordi Orobitg

Ciutats Territori nord Salvi Güell

Municipis petits i mitjans Xavi Sala

Pobles Territori Sud Josep Calatayud

Pobles Territori Nord Joan Plana

Estratègia i anàlisi electoral Pau Presas

Coordinació comarcal i suport militant Marta Payeró