ERC Figueres escull Albert Testart com a cap de llista per les municipals


L’assemblea de militants d’ERC Figueres ha escollit aquest dissabte, 12 de juliol, Albert Testart i Guri com a cap de llista a les properes eleccions municipals. La d’Albert Testart ha estat l’única candidatura presentada, en un clima de consens i acord.

En la presentació de la candidatura la presidenta local, Agnès Lladó, ha ressaltat que “Testart és una persona compromesa amb el món associatiu i cultural, molt ben preparada, una bona persona, capaç de generar consensos i de liderar el projecte que ERC Figueres construeix per a la ciutat”. Al seu torn, Testart ha al·ludit als valors republicans, a les idees de justícia social i de regeneració democràtica, ideals que són també els del partit. S’ha manifestat clarament al costat dels moviments i reivindicacions socials que, ha afirmat “s’han d’ajudar a fer realitat des de la política”. En el seu discurs de presentació, ha demanat el vot a la militància dient que “qui no cregui que aquesta serà la candidatura més votada a les municipals del 2015, que voti en blanc”.

Durant la roda de premsa posterior (celebrada als jardins Puig Pujades) el candidat ha fet la “Crida Jardins Puig Pujades”: una invitació a totes les persones que vulguin contribuir i treballar en un projecte de justícia social i construcció d’un futur millor per a Figueres i per al país, a formar-ne part i sumar-se al projecte.