Alcaldes i regidors d’ERC es reuneixen per definir i tractar temes referents a l’àrea urbana de Girona

L’objectiu de la trobada de treball ha estat parlar de qüestions que afecten a tots els municipis, com la planificació d’equipaments, serveis i la definició de l’estratègia a mig i llarg termini

Els alcaldes, regidors d’ERC i representants de les seccions locals de l’àrea urbana de Girona – Sarrià de Ter, Vilablareix, Salt, Celrà, Sant Julià de Ramis, Sant Gregori, Quart, Bescanó, Girona i Fornells de la Selva– s’han reunit aquest dilluns al vespre per tractar qüestions que afecten a tots els municipis i per marcar posicionaments consensuats respecte quina gestió de l’àrea urbana volem i proposem.

Recentment han aparegut múltiples qüestions que afecten l’àmbit de l’àrea urbana de Girona.

Les qüestions no afecten només a un municipi, i per tant, la trobada ha estat enriquidora i d’intercanvi de punts de vista en temes com la planificació d’equipaments, el planejament, les infraestructures, els serveis i la pròpia definició d’estratègies a mig i llarg termini. ‘La intenció ha estat la de parlar en termes generals tot i que hi ha elements molt concrets que es poden plantejar a debat i que és que es puguin aportar’.

Aquestes trobades de representants de l'àrea urbana de Girona es faran de forma periòdica. En la trobada d'ahir al vespre, també es va reclamar un lideratge per part de la ciutat de Girona, un lideratge inclusiu que tingui en compte una planificació global de tota l'àrea urbana de Girona.